De Markvallei steunt de MS-Liga Vlaanderen

Ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het bronzen standbeeld Orange I’ te Grimminge organiseert het ‘comité Orange I’  een viering op 30 september 2018 te Grimminge.

Onze paardenmelkerij – stoeterij “De Markvallei” werd uitgenodigd om met een stand hieraan deel te nemen. Van deze gelegenheid willen wij graag gebruik maken om een goed doel te steunen.  Onze voorkeur gaat hierbij uit naar MS (Multiple sclerose), mits dit ons nauw aan het hart ligt.

Deze ziekte is op dit ogenblik niet te genezen, de desbetreffende personen kunnen dan ook alle mogelijke steun goed gebruiken. Wij dragen alvast ons steentje bij door het organiseren van ponyritjes; een tombola; proevertjes van likeur en advocaat, enz. Deze opbrengsten gaan integraal naar het goede doel.

Kom dus op 30 september zeker eens langs te Grimminge!

De volgende partners steunen alvast ons initiatief

 

 

  

 

    

 

  

 

  

 

 

alsook met de steun van de MS-Liga Vlaanderen

Multiple sclerose (MS) is een aandoening van het centrale zenuwstelsel: de hersenen en het ruggenmerg. De missie van de MS-Liga Vlaanderen is: het bevorderen van het algemeen welzijn van personen met MS, hun familieleden en hun omgeving.

De MS-Liga Vlaanderen wil MS in het leven betekenis geven, alle patiënten met MS en hun omgeving helpen bij het inzicht verwerven en omgaan met hun aandoening, hen individueel en als groep ondersteunen en hun belangen behartigen zodat ze net als iedereen een menselijk en kwaliteitsvol leven kunnen leiden. De MS-Liga
Vlaanderen wil dankzij haar unieke combinatie van professionals en vrijwilligers uitgroeien tot een volwaardige partner-organisatie in de chronische zorg van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *