verzorgingsproducten uitleg

Omdat paardenmelk veel door de huid opneembare vitaminen bevat en de huiddoorbloeding stimuleert heeft het een zeer gunstig effect op vele huid- en haarproblemen. Paardenmelk bevat bouwstoffen die de celvernieuwing bevorderen en de huid meer weerstand geven. Hierdoor zijn deze producten, die een hoog percentage paardenmelk bevatten, uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar. Met name mensen met een droge, gevoelige- of probleemhuid zien vaak duidelijke verbetering. Al deze producten zijn dierproefvrij gemaakt.

 • Wastablet (100 gr): € 5,00
  Deze zachte wastablet reinigt en beschermt de huid op een natuurlijke manier en zorgt voor een goede huid doorbloeding en een optimale huid-vochtbalans.  Door de zachte samenstelling is ze geschikt voor ieder huidtype.
 • Handzeep (300 ml): € 9,00
  Deze handzeep is geschikt voor het hygiënisch reinigen van ruwe, droge of schrale handen. Ze reinigt de huid zeer diep zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen.
 • Douchegel (250 ml): € 11,00
  Deze douchegel is ideaal voor het mild reinigen van elk huidtype. Ze zorgt voor een optimale huid-vocht balans en stimuleert een gezonde huid doorbloeding. Neutrale PH-waarde.
 • Bath care (300 ml): € 11,00
  Deze unieke badschuim reinigt de huid op een zachte manier zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Ze verzorgt de huid intensief en bevordert een optimale vochtbalans. Voor een zachte en gezonde huid.
 • Shampoo (250 ml): € 12,00
  Door de milde samenstelling en het hoge gehalte aan natuurzuivere paardenmelk is deze shampoo ideaal bij de verzorging van ieder haartype. Deze shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op een natuurlijke wijze zodat korstvorming en roos worden tegengegaan.
 • Hair conditioner (200 ml): € 13,00
  Deze zachte crème met een hoog percentage aan verse paardenmelk, zorgt voor zacht haar en een gezonde hoofdhuid. De conditioner maakt het haar beter doorkambaar en geeft het een mooie glans.
 • Body lotion (250 ml): € 15,00
  Deze lotion voorkomt het uitdrogen en voedt de huid na het baden, douchen, zwemmen of zonnebaden. Het houdt de huid soepel en elastisch en heeft een zeer verfrissende werking. Dankzij het hoge gehalte aan natuurzuivere paardenmelk is deze lotion zeer geschikt voor personen met een gevoelige- of probleemhuid.
 • Cleansing cream (200 ml): € 12,00
  De milde samenstelling van deze reinigingsmelk verwijdert make-up en onzuiverheden zonder de natuurlijke balans te verstoren. De toevoeging van verse paardenmelk zorgt voor een zachte reiniging en maakt dat deze reinigingsmelk ook geschikt is voor een gevoelige of probleemhuid.
 • Facial Lotion (200 ml): € 13,00
  Deze milde lotion zuivert en vernauwd de poriën. De facial lotion maakt de gezichtsreiniging compleet zodat de huid weer fris en zacht aanvoelt.
 • Day care (50 ml): € 15,00
  Dankzij het hoog percentage natuurzuivere paardenmelk kan deze hoogwaardige dagcrème de voortijdige veroudering van de huid tegen gaan. Ze geeft de huid meer spankracht zodat rimpeltjes en kraaienpootjes vervagen. Deze day care versterkt de huid tegen ongunstige weersinvloeden en verzorgt na lichte zonnebrand en uitdroging. Ze is ook zeer geschikt als ondergrond voor make-up.
 • Night care (50 ml): € 15,00
  Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en ontspannen tijdens de nacht. De vers toegevoegde paardenmelk in deze crème stimuleert het huidvernieuwingsproces. Door de zachte samenstelling is deze crème ook geschikt voor personen met gevoelige of probleemhuid.
 • Hand care (50 ml): € 15,00
  Hand care is een hydraterende handcrème ideaal voor de verzorging van droge of ruwe handen. Deze crème bevordert de elasticiteit en her herstel van de opperhuid bij kloven en eeltvorming. Hand care trekt snel in en voelt niet vet aan.
 • Pedi care (50 ml): € 15,00
  Pedi care is een hoogwaardige crème speciaal ontwikkeld ter verzorging van benen, enkels en voeten. Dankzij het hoog percentage natuurzuivere paardenmelk kan deze crème een positieve invloed hebben op verschillende problemen zoals vermoeide benen, branderige voeten, kloven en eeltvorming.
 • Special care (50 ml): € 17,00
  Dit is een speciale crème geschikt voor extreem droge, gevoelige- of probleemhuid. Dankzij haar hoog percentage natuurzuivere paardenmelk en de best geselecteerde ingrediënten kan deze speciaal crème een positieve invloed hebben op verschillende huidproblemen. Special care kan gebruikt worden over het ganse lichaam, trekt snel in en voelt niet vet aan.
 • Paardenbalsem (240ml): € 15,00
  Een echt paardenmiddel voor soepele spieren en gewrichten, vermoeide benen, voor en na het sporten, na fysieke inspanningen, esthetische verzorging van spataderen, enz.

Al onze verzorgingsproducten worden in een labo aangemaakt. Alle productontwikkelingen, technische fiches en kwaliteitscontroles gebeuren door een erkend labo met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmeticawereld. Voor de aanmaak van onze cosmetica zijn wij op zoek gegaan naar de beste grondstoffen die er op de markt verkrijgbaar zijn zodat wij de hoogste kwaliteit en werkzaamheid kunnen garanderen.

Wenst u een bestelling te plaatsen? Contacteer ons!